2009. július 20., hétfő

Morvai frappáns levele Göncz Kingának

Tisztelt Göncz Kinga Képviselőasszony!

Olvasom, hogy Ön felháborodott a jobbikos európai parlamenti képviselők által viselt ruházaton. Megértését kérve ezúton tájékoztatom, hogy öltözködéssel és szépségápolással kapcsolatban sem most, sem a jövőben nem Önre gondoltunk tanácsadóként. Annak eldöntését pedig bízzuk a választópolgárokra, hogy Szegedi Csanád öltözködése és megjelenése avagy az Ön öltözködése és megjelenése okoz -e több szégyent és kellemetlenséget Magyarországnak.

Üdvözlettel: Morvai Krisztina

(Kuruc.info)

Személyes megjegyzésem:

Göncz Kinga, nem szólalt, meg akkor, amikor  a magyart ütötték felvidéken előző év novemberében Dunaszerdahelyen (s csak egy azonnali, minden részletre kiterjedő vizsgálatot kérnek-hez volt bátorságuk!) Nem szólalt, meg amikor Kárpátalján, megkéselték a Magyart, mert Magyarul beszélt. Akkor, sem állt a nagy nyílvánoság elé (nem is akart), és nem védte meg a Magyarokat, pedig akkor még külügyminiszter volt. Vagy csak, legutóbb ami Bukarestben történt, a Steaua Bucuresti-Újpest Fc meccsen, igen a kifeszítet transzparensre, gondolok. S persze sorolhatnák, mert igen hosszú a bűn lajstroma. S most jött rá hogy igenis tud beszélni, és rögtön Izrael hangján szólalt meg. Nem fura? Rögtön, szerintem az első adandó alakalommal, verbálisan támadta Szegedi Csanád EP képviselőt az öltözködése miatt.
 Tán csípi a szemét? Vagy fáj, látni, hogy nem sikerül, a Magyart elhallgatatni, megfélemlíteni? Fáj neki, gondolom, nagyon, mert bizony sokat, dolgozott rajta, amíg külügyminiszter volt, hogy a Magyar embereket, akik egy béke diktátum miatt a gúny határainkon kívül élnek, félelemben tartsa.
Göncz Kingának is jobb lenne, ha csomagolna, és költözne Izraelbe, hisz amit tett már értük, azért egy csendes garzonlakást, kapna, megfelelő életjáradékkal tőlük. Szerintem jobb lenne neki, míg van ideje. Hamarosan, minden bűnös, aki vétetett a Magyar nép ellen, bíróság elé fog állni, és megbűnhődik a tetteiért. 
Adjon az Isten! 

Johan





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.