2009. július 3., péntek

Hajdú-Bihar megyei kapitány: El lehet menni, ha nem tetszik a Gárda!

Adjon az Isten!
 
A tegnapi napon született képmutató, sunyi és szégyenteljes koncepciós ítélettel kapcsolatban az alábbi nyilatkozatot tesszük:
Az ötvenes évek legsötétebb éveit idéző ítélet született. A hazai, illetve a nemzetközi politikai nyomásnak nem tudott, vagy nem is akart ellenállni a „független magyar bíróság". Az ítéletben különös éllel hangsúlyozták a félelemkeltő magatartást, mint a Magyar Gárda Egyesület fő ismérvét, de mindannyian tudjuk, hogy ez aljas hazugság. Mint ahogy Kolompár Orbán köztörvényes cigánybűnöző hangzatos véleménye is csak egy gyomorforgató színjáték része, mely szerint a másodfokú ítélet új reményt adhat a cigányságnak.
Meggyőződésünk, hogy a t. bíróság még véletlenül sem mérlegelte, vajon a magyar társadalom tisztességes részének ily módon történő arculcsapása nem ad-e új reményt az eddig sem tétlen, antiszociális viselkedésű, bűnöző életformát élő véglényeknek!
 
Az igazságtalan ítéletbe természetesen nem nyugszunk bele, mivel arra kötelez eskünk, hogy továbbra is végezzük felvállalt feladatainkat a koncepciós per végkifejletétől függetlenül.
 
A Magyar Gárdát eltiporni nem lehet, és akinek ez nem tetszik, EL LEHET MENNI! ÖRÖKRE! 
 
Szebb jövőt!
 
Kulcsár Gábor gárdista
Hajdú-Bihar megyei kapitány



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.