2009. július 5., vasárnap

A Gárda főkapitányának köszönőlevele bajtársaihoz


Adjon az Isten! Bajtársak!

A tegnapi napon ismét bizonyítottatok-bizonyítottunk. A Magyar Gárda Mozgalom egységes, bajtársias magyarok közössége. Olyan magyar embereké, akiknek csontja törhet, vére folyhat, de hazáját, testvéreit el nem hagyja. Erkölcsi fölényünket, bátorságunkat ezentúl ellenségeink is elismerik.

Köszönöm mindenkinek, Nektek a tegnapi napot. Köszönöm, hogy Veletek lehettem a tegnapi embertpróbáló napon. Ezúton kérek minden megyei kapitányt, hogy mihamarabb mérje fel állományának állapotát, kérem, aki tud súlyosan sérült gárdistáról, mihamarabb értesítsen. Amennyiben tudomásotok van olyan bajtársról, akit kórházban ápolnak Budapesten, kérem, mihamarabb jelezzétek, személyesen szeretném felvenni Vele a kapcsolatot. Bárkinek bármiben segíteni tudok, jelezzétek.
A Magyar Gárda Mozgalom ezen a néven született meg. Mi nem vagyunk köpönyegforgatók. Magyar Gárda Mozgalom néven ismertek meg minket az emberek, Magyar Gárda Mozgalom néven estünk áldozatává a láncos kutyák agressziójának, és ha kell, a Magyar Gárda Mozgalom neve alatt fogunk meghalni is.
Bajtársak, ezúton szeretnék gratulálni mindenkinek a bátor helytállásért. Jelenleg a formaruha viselése garázdaságnak minősül. De vajon mi a súlyosabb- bátran hazafiasan kiállni magyarságunkért, vagy vigyorgó pofával, élvezettel magyarokat verni-veretni? Mindenki viselje hát bátran formaruháját, mert ezen a ruhán folt még nem esett. Megverhetnek, megalázhatnak, de a végén eljön az Isten adta Szebb Jövő.

Kiss Róbert, Magyar Gárda Mozgalom, Országos Főkapitány

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.