2009. július 11., szombat

Ma tanúi lehetünk a diktatúra utolsó próbálkozásának


Vona Gábor szerint a végnapjait élő diktatúrákra jellemző, ami most hazánkban folyik: a rendőrség folyton változtatgatja álláspontját, a miniszterelnök kitünteti a leghűségesebb karhatalmistákat a gárdisták és civilek jogtalan feloszlatásáért (ti. fűre ülni tilos), a kormány pedig rendkívüli intézkedéssel új szabálysértési tényállást vezetett be a gárdisták ellen. Mindezt egy nappal a mai tüntetés előtt.

Mindannyian gárdisták vagyunk! - ez a jelszava a ma 17 órakor a Szabadság téren kezdődő szolidaritási nagygyűlésnek, melyen sötét nadrágban és fehér ingben való megjelenést kér a szervező Jobbik, bár időközben a Gárda-ruhára vonatkozó "tiltást" visszavonta a rendőrség, melynek 90 millió forintjába került a múlt heti rendezvények "biztosítása".
Aki többet is bír, annak még két programot ajánlunk: 15 órától az Erzsébet téren a HVIM szervez felvezető tüntetést, 16 órától a Szabadság téri református templomban Hegedűs Loránt tart istentiszteletet.
A Fidesz nem tiltakozik a diktatórikus intézkedések, még a múlt heti rendőri agresszió ellen sem (mely a magyar történelemben rekordszámú előállításal járt), miközben egy (azaz 1) állítólagos zsidóverés miatt szót emeltek a narancsbőrűek.
A Kuruc.info folyamatos tudósítással jelentkezik, de mindenkit a részvételre buzdít (hírportálunk mobiltelefonról is kitűnően elérhető). Az olvasóink által készített legjobb fényképeket - mint mindig - a szerk@kuruc.info címre várjuk!

Kuruc.info főhadiszállás


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.