2009. június 5., péntek

Történelmet írhatnak a Jobbik szavazói


A különösen az utolsó hétre elaljasodó kampány során a Jobbik ellen népfrontos összefogást alkotott a politikai garnitúra; a pártok rémületükben az új erő lejáratásába kezdtek. Előbb Morvai Krisztinát igyekeztek minden irányból támadni, teljesen sikertelenül. Aztán azt is találgatták, hogy honnan van a Jobbiknak pénze. Mivel magukból indultak ki, el sem tudták képzelni azt, hogy a Jobbik ereje nem háttértámogatásból, nem külföldi pénzekből, hanem a nemzetben gondolkodó magyar emberek munkájából, lelkesedéséből és áldozatvállalásából fakad. A Jobbik nem felülről szervezett párt, ahogy a parlamentiek mind, hanem a magyar földből nőtt ki, hogy végre a hazánk legyen a miénk, magyaroké!

Így amikor a parlamenti pártok bennünket támadtak, igazzá vált rájuk is a mondás: ki mint él, úgy ítél. A tortára pedig habként kerül a tény, hogy hiába minden acsarkodás, minden Jobbikot ért támadás, mindez csak megerősített bennünket, mert az igazságot a hazugság is csak még világosabbá teszi.
6 baloldali és 2 jobboldali lista közül lehet választani vasárnap, tehát a nemzetellenes oldal elaprózódott, míg az ún. jobboldali táborban két erős zászlóaljba csoportosulnak a mérsékeltebb és a radikálisabb változást óhajtók. A kérdés leegyszerűsödött. Minden jóérzésű magyarnak arról kell döntenie, hogy Bokros Lajos, Göncz Kinga vagy Deutsch Tamás tett-e annyit a magyarságért, hogy Brüsszelben képviseljen bennünket. Hosszú idő után végre van más választásunk, és érdemes szavaznunk.
A magunkfajták Morvai Krisztinában és a Jobbikban bíznak. Morvai Krisztina elkötelezett és bátor jogvédő tevékenységével már bizonyított. Az új erő, a Jobbik Magyarországért Mozgalom reményt adó listavezetője az eddigi pénz- és profitközpontú döntéshozatal helyett az ember- és közösségközpontú gondolkodásmódot vallja; az idegen érdekek helyett a magyar érdekeket akarja képviselni. Legyen Ő Európa magyar hangja!
A magyar embereken a sor, hogy a mocsárból saját hajuknál fogva húzzák ki magukat és hazájukat. Ha június 7-én a Morvai Krisztina által vezetett Jobbik-listára szavaznak, az elmúlt 20 évben leszerepelt pártok helyett most először egy alulról szerveződő mozgalom kaphat lehetőséget. Mindenki adjon egy esélyt a nemzetnek, az országnak, szeretteinek és saját magának! Győzzük meg ismerőseinket is: vasárnap a szavazófülkékben írjunk együtt történelmet!

Vona Gábor,
a Jobbik elnöke

(Kuruc.info)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.