2009. június 15., hétfő

Ahogy látom




Nap, mint, nap látom, hogy gyengül az országunk. Mennyire nem látnak az emberek, s ha látnak is akkor elfordítja a fejét, nem akar látni. Olyan, mintha túl akarná élni, a következő pillanatot, percet, órát, napot hetet, hónapot.
Régebben közhelynek számított, ha valaki azt mondta, hogy hónapról hónapra él. Hisz mindenki így élt,s ha tudott félretett egy kicsit. A mai helyzet ennél is rosszabb.
Nem hogy hónapról hónapra nem lehet megélni, de az sem biztos, hogy napról napra meg tud élni az ember.
Persze lehet. Jól összehúzzuk a nadrágszíjat, lemondunk dolgokról, lehet, eladunk dolgokat. S erről, az aktuális Magyar ellenes politika tehet.
A liberális nemzet rombolók, tönkre tették az oktatást, az egészségügyet, a gazdaságot.
Fegyvert adtak a cigányok kezébe
Egy Magyar több gyermekes család nem kap annyi segélyt, mint egy cigány.
Egy Magyar ember nem kap annyi szociális támogatást (munkaügyi központban, város vagy megyeházán), mint egy cigány.
A sort persze folytathatnám, mert lenne, mit felsorolni, jómagam inkább arra térek ki, hogy mit csinál egy cigány család.
Tudom, vannak Magyar bűnözők is,de még így is exponenciálisan sokkal több cigányok által elkövetet bűncselekmények.
A fentiekben leírtam, hogy egy Magyar család, fogat összeszorítva, vért izzadva de megpróbálja tisztességes úton előteremteni a betevőt.
A cigányok pár száz (!) Ft ért megerőszakolnak 80 90 éves Magyar nőket,agyon vernek idős embereket, képesek elküldeni a purdé hadukat (mert szaporodnak, mint a nyulak), betörni, termést jószágot rabolni etc. S ha netán talán a rendőrség tesz valamit(igen is vannak rendes rendőrök akiknek a szolgálat az becsület) azzal védekeznek, hogy gyereket nem lehet 14 éves kora alatt megbüntetni, meg különben is meg élhetési bűnözés.
Sír a szájuk szaladnak az „ombudszmanhoz” hogy regulázza már, meg a Magyar embert, mert védeni akarja ami az övé. S persze az „ombudszman” minden média lehetőséget kihasználva elsírja, milyen rossz nekik.

Sürgősen változatni kell ezen. Minél előbb, mert fogy a népünk, s ők egyre többen lesznek. Csendőrség felállítása, a gazdag cigány családok,vagyon átvilágítása, vagyon elkobzás, a halál büntetés visszahozása, (tudom mivel az eu-ban vagyunk s az eu alkotmánya nem engedélyezi ezt) a 14 éves kor helyet 12 éves kortól lehessen bünteni. A nyakunkon lévő multikat elzavarni, a Magyar gazdákat támogatni.

Erre csak, egy párt képes. S ez a Jobbik.
Bennük meg van az az erő amivel a Magyar nép, újra visszanyerheti erejét és becsületét. Tudom azt, hogy amikor ők kerülnek hatalomra, újra emelt fővel nyitott szemmel büszkén lehet Magyar a Magyar.

Szebb jövőt minden olvasónak, minden Magyar embernek!
Johan


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.