2009. június 18., csütörtök

Lelkiismeret ’88: Ki a terrorista?!

A Lelkiismeret ’88 reagálása Budaházy György terrorizmus vádjával letartóztatott hazafi kapcsán

 Micsoda??! Jól hallunk?!

Terrorizmus vádjával elfogják és letartóztatják Budaházy Györgyöt?!
Eközben a diósdi otthonába feleségére és három kiskorú gyermekére 30 civil ruhás nyomozót küldenek, akik felforgatják a lakásukat, lefoglalva mindennapi eszközeiket, sírást és rémületet okozva a gyermekeiknek.
Ezt kell ma Magyarországon átélnie egy hazafinak, aki merészel kiállni a magyarok igazságáért.
És mindezt mire hivatkozva teszik meg? Állítólag „akciókat tervezett és hajtott végre” bizonyos hazaáruló emberek ellen. És még ha így is lenne?
De kik ellen is?
Azok ellen, akik miatt ma nyomorog ez az ország. Akik lekurvázzák szép hazánkat. Kifosztják, megbecstelenítik ezt a nemzetet, amiért nagyapáink hullajtották a verítéküket, könnyüket, de, ha kellett, még a vérüket is.
De ha az ő leszármazottjaik közül valakik ma felemelik a fejüket és önvédelemből kapáért-kaszáért nyúlnak, akkor a rajtunk élősködő bitangok pandúrt küldenek a nyakukra és akasztással fenyegetik meg őket.
És sajnos nem csak a paraziták élnek itt, hanem még mindig vannak olyan elkorcsosult utódok is, akik beveszik ezt (a terrorizmus vádját), mert inkább féltik a kényelmüket az „egzisztenciájukat”, nehogy valamit is kelljen tenniük (pl. kimenni az utcára, legalább hangos szóval tiltakozni az értük is harcoló nemzettársukért) inkább a „feszítsd meg-esekkel” óbégatnak együtt. Ezt biztonságosabbnak ítélik meg.
„Gyáva népnek nincs hazája, és nem is lesz!”
(Balczó András)
Terrorizmus?
Ki is a terrorista?
Egy szűk csoport, akik az érdekeik miatt megfélemlítéssel bújtatott vagy nyers erőszakkal terrorizálják a többséget…
Nem mi lőttük ki a szemeiteket. Nem mi vertünk lefogott és megbilincselt fiatalokat. Nem mi loptuk el a közvagyont. Nem mi tettük tönkre az országot! De mi viseljük az összes gonoszságotok következményét. Persze tudjuk azt is, hogy: "Az elnyomottak szava mindig gyűlöletbeszéd az elnyomók szerint." (L88-Roland)
Mi vagyunk a többség, a magunkfajták. A bennszülöttek.
Ti meg a paraziták, az élősködő, elit kisebbség.
Az ellenetek való harc nemcsak hogy jogos, de kötelességünk is!
Ezért: kapára-kaszára, de minimum ki az utcára!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.