2009. június 8., hétfő

Jobbik: közel 15% - Megkezdődött a cionisták vészkorszaka


Az adatok teljes feldolgozottsága után bátran kijelenhetjük, a Jobbik lett a harmadik erő Magyarországon. Több mint 427 ezren szavaztak rájuk, az SZDSZ pedig kevesebb, mint 63 ezer szavazatot kapott. A maga 14,77 százalékos eredményével a Jobbik csak alig marad le a kormánypártként és köztörvényes tolvajalakulatként milliárdokból kampányoló MSZP mögött. A szocionisták 17,37 százalékot értek el országos szinten, Kelet-Magyarországon pedig sok megyében a harmadik helyre szorultak - az új erő lenyomta őket. Az MDF éppen átlépte a határt, Bajusz Lajos így az EP-be megy. Elsöprő nemzeti radikális siker, nincs elveszett szavazat!

A Zsidesz, ahogy az várható volt, elsöprő fölénnyel (56,37%) nyerte meg az idei EP-választást, Orbán Viktor mohósága is kielégíttetett, megszerezték a szavazatok több mint felét. A zsidópárt (2,16%) nem jutott be, még a Lehet Más a Politika (2,6%) is megelőzte - azaz az SZDSZ a hatodik (sic!) erő. Reméljük, büszkék rá.

Apropó, Horn Gábor a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozta a választások előtt: "Ha nem kellünk, abba kell hagyni!" Az ígéret szép szó, ha betartják... Betartják?

Gábor! Most nem Fletónak, nektek mondták a szavazók: húzzatok a pics@ba! Ezt mondták! Valljuk be... (2,16%)

Kíváncsian várjuk, hogy milyen hatással lesz ez majd a belpolitikára, leváltják-e idő előtt Libajnaiék tolvajbandáját Viktorék, vagy várnak vele jövő tavaszig. Mi úgy hisszük ez utóbbi fog megvalósulni, amiből kifolyólag vélhetően több magyar embernek nyílik majd ki a szeme. A Jobbik kitűnő szereplése megerősítheti a tábort és hitet adhat sok bizonytalan magyarnak: van egy erő, aki őket képviseli, nem kell félni tőlük. Nincs többé elveszet szavazat! A Jobbikkal szemben felmutatott démonizálás, amit a sajtóorgánumok túlnyomó többsége követett és vélhetően követni fog, veszíthet az erejéből. A magyar emberek mától fogva biztosan tudhatják, van egy párt, amelyik őket képviseli. Szerkesztőségünk gratulál Morvai Krisztinának és Vona Gábornak valamint az összes jobbikosnak és szimpatizánsnak, és megköszöni minden magyarnak, aki bármilyen módon hozzájárult a nemzeti radikalizmus sikeréhez. Szép volt fiúk, szebb jövőt!

VÉGEREDMÉNY:
1 FIDESZ-KDNP 1 628 570 szavazat, 56,37%
2 SZDSZ 62 344 szavazat 2,16%
3 MCF ROMA Ö. 13 440 szavazat 0,47%
4 MUNKÁSPÁRT 27 818 szavazat, 0,96%
5 MSZP 501 967 szavazat, 17,37%

6 JOBBIK 426 746 szavazat, 14,77%
7 LMP-HP 75 066 szavazat, 2,60%
8 MDF 153 172 szavazat, 5,30%

Ön is megnézheti az eredményeket, megyékre, kerületekre lebontva az alábbi linken:

http://www.valasztas.hu/hu/ep2009/index.html

A fenti linken böngészve az már világosan látszik, hogy Kelet-Magyarországon a Jobbik már a második erő. A Jobbik megverte az MSZP-t többek között Pest, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Jól látszik, hogy a súlyosan cigányfertőzött településen az emberek rettegnek. A parlamenti pártok szerint nem létezik cigánybűnözés, így nem meglepő, hogy a helybélieknek egyedül a Jobbik jelenti a reményt, aki nyíltan beszél a problémáról és kemény fellépést, csendőrséget és közbiztonságot ígér. A másik intő jel: a Jobbik ott verte meg az MSZP-t, ahol a szocik korábban nagyon erősek voltak - tehát minden bizonnyal nagyon sok kiábrándult szocialista szavazó voksolt az új erőre. Tehát Orbán Viktor hazudott, amikor azt mondta, hogy a Jobbik a jobboldalt gyengíti: ezek az emberek valójában SOHA nem szavaznának Orbánra, de a Jobbikra igen, így az ő szavazataik végül az ún. jobboldalra kerülnek ezáltal.

(kuruc.info)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.